Skip to content

Postbus 85400, 3508 AK Utrecht 085-401 79 00
info@fnv-aov.nl

Iedere zelfstandige ondernemer kan meedoen. Ook startende ondernemers en oudere ondernemers zijn welkom. Er is geen medische keuring nodig, want de FNV AOV kent geen uitsluitingen. 

Hoe werkt het?

Wanneer je het formulier hieronder invult, dan word je lid van FNV Zelfstandigen (als je dat nog niet bent) en schrijf je je in voor de FNV AOV. De eenmalige inschrijfkosten bedragen 120,- inclusief btw. 
Vervolgens krijg je een e-mail waarmee je via een kalender een online afspraak kunt maken met het SamSamServicebureau; dit bureau neemt de uitvoering van deze regeling op zich. Tijdens deze online afspraak met het SamSamServicebureau bespreek je je inkomen bij arbeidsongeschiktheid. Zij ronden de instroomprocedure helemaal af, tot en met de storting van je maandbedrag op de gezamenlijke AOV-rekening. 

<< Let op: het servicebureau vraagt je tijdens de afspraak om o.a. je identificatiebewijs, je bewijzen van inkomen en je contracten te laten zien. En vraagt je het maandbedrag over te maken naar een derdegeldenrekening. Je kunt er van op aan dat dit safe is en dat de gegevens die je verstrekt vertrouwelijk behandeld worden.>>

In 3 stappen snel geregeld!

  1. Vul onderstaand formulier in (word lid van FNV Zelfstandigen als je dat nog niet bent).  
  2. Maak via de link die je toegestuurd krijgt een afspraak voor een videogesprek voor de intake. Deze link ontvang je per e-mail van SamSamServicebureau die de uitvoering van FNV AOV organiseert.
  3. Regel tijdens het videogesprek in 20 minuten je deelname aan FNV AOV.

    NB. Ter voorbereiding op het gesprek is het belangrijk om gegevens over jouw inkomen te verzamelen zodat je deze via de computer kunt laten zien.  Je kan ook jouw boekhouder / accountant vragen de gegevens aan te leveren. Nadat je de afspraak hebt gemaakt ontvang je nog een e-mail met instructies.

De voorwaarden

Maar laten we ook even de FNV AOV voorwaarden herhalen. Transparantie, duidelijkheid en eerlijkheid vinden wij namelijk enorm belangrijk. 

De voorwaarden om deel te nemen aan FNV AOV:

  • Je bent zelfstandig ondernemer;
  • Je bent óf wordt hieronder lid van FNV Zelfstandigen;
  • Op het moment dat deelname start, ben je in staat je beroep/ werkzaamheden uit te voeren. Je bent dus niet beroepsarbeidsongeschikt;*
  • Je genereert inkomen uit je onderneming. Of als je starter bent: je weet dat je inkomen gaat genereren.

* Als je op het moment dat jouw deelname ingaat door ziekte niet in staat bent jouw eigen beroep / werkzaamheden uit te voeren en/of als je weet dat je binnenkort door een ziekte / behandeling of ingreep (tijdelijk) niet jouw beroep / werkzaamheden kunt uitvoeren, kun je nog niet deelnemen. Je meldt je dan aan wanneer je weer volledig in staat bent om te werken.

Mocht het formulier niet werken mail dan uw interesse naar info@fnv-aov.nl dan nemen wij zsm contact met u op of bel 085-4017900. 

Ben je al lid van FNV Zelfstandigen? Vul dan onderstaand formulier in. Nog geen lid van FNV? Klik dan op de oranje button hiernaast.

Ik ben nog geen lid